"Hozz egy jó döntést magadért, és gyere el, hisz a mozgás nem csak a fogyásról szól!"
MÉSZÁROS CSILLAHogy lett a sport a mindennapjaim része, a hobbim, a munkám, és a hivatásom egyben?! Kislány voltam, amikor az úszással és a néptánccal indult a mozgás szeretete az életemben. Később szülővárosomban Makón elkezdtem aerobicra járni, és onnantól folyamatosan az életem része lett. A tánc, a velejáró sikerek és az aerobic egymás mellett megalapozta bennem egy életre, hogy mozgás nélkül lehet, de nem érdemes élni.
Majd az életem Szegeden folytatódott, ahol megismertem későbbi oktatómat, aki megmutatta, hogy képes vagyok az embereket megmozgatni, és megmutatni nekik a mozgás minden örömét.
2010-ben végeztem Szeged Bibarc Tünde Fitness School sportedző - aerobic szakán. 2011-ben a step-aerobic képzést is elvégeztem, majd később is folyamatosan képeztem és a mai napig is képzem magam.
Különböző óra típusokkal dolgoztam/dolgozom: KRT (kritikus részek), zsírégető, gymstick edzések. Egy éven keresztül a három Dél-Alföldi megye jelentős fürdőiben tartottam óriási sikerrel aqua fitness órákat. 2016-os évektől beszivárgott az életembe a futás, és a terepakadály futás. Ehhez kapcsolódóan más jellegű edzés formákat is megismertem: gyorsító és sajáttestsúlyos edzések. Manapság már a szegedi Spartan Race csapat tagjai is elszoktak fáradni az ötleteimtől.
2018-ban a Csongrád Megyei Sportszövetség által kis településeken elkezdtük népszerűsíteni a mozgás örömét és fontosságát. Most már 2 éve két település lelkes lakosait mozgatom meg minden héten.
A 2019-es évben más irányzatok felé is nyitottam. Észrevettem és tapasztaltam, hogy a helyes testtartás milyen lényeges lett a mindennapi életünkben. Emellett sajnos saját tapasztalat miatt megtanultam, hogy mennyire fontos egy-egy sérülés utáni rehabilitáció, de ennél sokkal fontosabb egy sérülés prevenciója. Ezért fontosnak tartom az aktív, cardiós mozgások mellett a core-izmok, az izomfűző erősítését. Így elkezdtem képezni magam ebbe az irányba: pilates oktató lettem, LoveYourBelly tanfolyamot végeztem. Nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra, ami szintén minden sérülés megelőzéséhez fontos.
Jelenleg ezt az irányzatot itt a Fitt Zóna edzőteremben képviselem. Gerinc ball elnevezésű órámon kombinálom azokat az elemeket, amelyek erősítik a helyes testtartást, csökkentik az ülőmunka hátrányait, és rugalmas, stabil mozgásszervrendszert biztosítanak. Célom, hogy mindenki aki az óráim résztvevője nem csak hogy élvezze, és az egészségén is javulást vegyen észre, de az élete részéve váljon a mozgás.

A mozgás kitartást, következetességet ad. Ellazít, mégis kőkemény. Barátságokat sző. Testileg – lelkileg feltölt és megnyugtat, kikapcsol. Egészségesen tart, és mosolyt varázsol az arcodra.

Mottóm: „Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne.” /Alvai Szent Teréz/


ELÉRHETŐSÉG

Cím:
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 52. udvari rész

Telefon:
+36-70/602-43-47

E-mail:
info@fittzona-szeged.hu