"Hozz egy jó döntést magadért, és gyere el, hisz a mozgás nem csak a fogyásról szól!"

HÁZIREND

Az órákon a teremben nincsenek fix, foglalt helyek, a vendégek az érkezésükkor a még szabad helyekre állhatnak be.

Az órákra előre be kell jelentkezni. Amennyiben a foglalással jelentkező vendég az óra kezdése előtt 5 perccel nem jelenik meg a teremben, úgy foglalása érvénytelenné válik.

Ha a bejelentkezett vendég bármilyen okból nem tud az órán részt venni, legkésőbb az óra megkezdése előtt 3 órával le kell mondania, ellenkező esetben a bérletéből lehúzásra kerül az az alkalom!

Az órákra belépni csak az előzetesen megváltott jeggyel vagy bérlettel lehet. A bérletvásárlás magában foglalja a nyilvántartásba vételt is. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja fel, azt semmilyen formában nem adja át harmadik személynek. A fitt zóna területén tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztása.

A Fitt zóna vezetősége megtagadhatja az órán való részvételt azon vendégektől, akin szemmel látható az alkohol vagy más tudatmódosító szerek hatása.

Tilos az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok elhelyezése) hang és képanyag készítése, zene szolgáltatása.

A bérletek érvényessége előre meghatározott, ezért azok lejártakor, az esetlegesen fennmaradt alkalom és a pénzösszeg nem vihető át a következő időszakra. A bérletek személyreszólóak, így másra nem ruházhatóak át.

A szolgáltatásokat minden vendég saját felelősségére veszi igénybe. A fitt zóna nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek.

Nem vállal felelősséget továbbá az elveszett, eltulajdonított tárgyakért és eszközökért sem.

A terembe kizárólag sportöltözékben lehet belépni.

A fitnessterembe kizárólag zárható műanyag palackban vihető be üdítőital, étel bevitele szigorúan tilos.

A Fitt zóna területén váltócipő és törölköző használata kötelező!

Maximális létszám: 20 fő

Az óra kezdését követően (maximum 10 perc) érkező vendéggel szemben az edzőnek jogában áll - a balesetveszély és más vendég zavarásának elkerülése érdekében - a belépést megtagadni.

A vállfa a szekrény tartozéka. Távozás után a szekrényekben nem szabad szemetet hagyni.

FITT ZÓNA

ELÉRHETŐSÉG

Cím:
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 52. udvari rész

Telefon:
+36-70/602-43-47

E-mail:
info@fittzona-szeged.hu