"Hozz egy jó döntést magadért, és gyere el, hisz a mozgás nem csak a fogyásról szól!"
MUCSI-MÁRKUS KLÁRAMucsi-Márkus Klára vagyok. Edzéseim során új, népszerű edzésformákat ismerhetsz meg (Spartan Bodyweight, SpartanFighter, SpartanGirja), amelyek megadják az utat a kívánt forma és erőnlét eléréséhez. Legyen szó zsírégetésről, izomépítésről, állóképesség fejlesztésről vagy akár rehabilitációról, számomra fontos, hogy edzéseim során megszeresd a mozgást, pozitívan élj meg minden egyes feladatot és közösen valósíthassuk meg a kitűzött célokat!
Az edzéstervezés során figyelembe veszem az edzettségi és egészségügyi állapotod, és egyénre szabott edzésprogramot állítok össze számodra. A rád felépített gyakorlatok elvégzésével még nem ér véget a közös munka, hiszen életmód-tanácsadással, étrenddel (SpartanFood) és rendszeres állapotfelméréssel is segítelek, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljünk vágyaid megvalósulásához!

14 éve foglalkozom edzéssel, elsősorban saját célból majd, ismerőseim, barátaim érdeklődése és segítség kérésük arra ösztönzött , hogy a átadjam tapasztalataimat, hogy mások is hasonló eredményeket, változásokat tudjanak elérni, mint én.

2015 Kriko Beach kupa I.hely
2016 CrossMajális 11. hely
2016 Cross Challange Körmend 7. hely
2016-2018 Spartan Race futamon való részvétel
2019 NN UltraBalaton


ELÉRHETŐSÉG

Cím:
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 52. udvari rész

Telefon:
+36-70/602-43-47

E-mail:
info@fittzona-szeged.hu